reede, 31. august 2007

Hoplaa..

.. ja jälle on reede käes. Seekord ma isegi ootasin reedet, sest minulgi oli normaalse inimese kombel reede viimane tööpäev sel nädalal ja nädalavahetus toob endaga puhkepäevad. Muidu ei ole nagu eriti vahet, mis päev on, kui nädalavahetusel tööl peab olema.

Kolmapäeval oli väga raske tööl olla, halvasti magatud öö ja eelmisest õhtust kõhtu tekkinud burger alles keeras end seal.. see-eest neljapäev ja reede olid üsna lõbusad. Eks oleneb ka sellest, kellega ja mis tujus parasjagu tööl olla.

Tööpäevadest eriti midagi kirjutada ei olegi, sest tegelikult on nad kõik nii sarnased, samas aga nii erinevad. Peale tööd jutustame ja naljatame tavaliselt Manniga, kuni uneaeg kätte jõuabki.

Koguaeg lükkan edasi oma minekut Ühispanka. Lootsin, et teen seda homme, aga ma olen 99% kindel, et seda ei juhtu. Täna tegin töö juures mingit testi tahtejõu kohta ja sealt selgus, et mul on tahtejõudu ülearugi ja tavaliselt teen asju südamega ning korralikult. Aga vot näed, panka ei saa mindud noh..

Homme saan kaua magada, muidugi, kui kõrvavärdjas lubab. Täna näiteks oli musatund peale seitset sutsuke. Mannil tuli hea idee talle kiri kirjutada, kui tänulikud me oleme, et ta meid oma muusikaga õnnistab ja millist rahulolu see meile pakub. Ehk saab see idee ka kunagi teoks :)

Viimased tunnid viimast augustikuu päeva kahe tuhande seitsmendal aastal...

Kommentaare ei ole: