laupäev, 30. juuni 2007

Täna hoopis siuke asi

Arvutasin oma saatusenumbri välja ja tulemus oli järgmine:

Inimene, kelle saatusenumber on kaks, peaks oma elus pürgima selle poole, et paremini mõista inimesi ja maailma enda ümber. Number kaks annab selle kandjale oskuse teiste inimestega suhelda. Sinu saatus on olla vahendaja ja rahusobitaja ning selles suunas kasvades muutud sa teiste tunnete suhtes vastuvõtlikumaks ja suudad keerulisi situatsioone diplomaatiliselt lahendada.
Sul on suur hingeline potentsiaal. Sul on võime inspireerida ja olla karismaatiline juht. Kaasasündinud sisemine jõud võib sinust teha suurepärase õpetaja, sotsiaaltöötaja, filosoofi või nõustaja. Sul on tugev intuitsioon.
Paljuski oled sa sõltuv teistest ja tegutsed kõige paremini kellegagi koos või grupis. Vanemaks saades muutud sa järjest tagasihoidlikumaks ja peaksid suutma ennast tunda mugavalt ka sellises situatsioonis, kus sa ei saa oma töö eest tunnustust. Sageli võib juhtuda, et sinu ideede eest pälvivad tunnustuse teised, aga see ei tohiks sind morjendada. Oled koostööaldis ja teistega arvestav.
Sul on võime töötada ja suhelda inimestega samamoodi, nagu sa tegeled eri detailidega – sul ei jää enamasti midagi tähelepanuta. Kui sa käitud vastavalt oma saatusele, suureneb sinu populaarsus tänu sinu taktitundelisele ja sõbralikule käitumisele. See võib ka olla sellest, et sa oled rohkem rahul, kui sinu töövahend on raha asemel ideaalid.
Saatuse numbril kaks on vahel ka negatiivne pool. Sa võid olla ülitundlik, kergesti haavatav, häbelik ja ebakindel. Mõnel võivad esineda pidevad närvipinged. Sa võid kalduda unistamisele ja olla pigem unistaja kui tegija. Fantaasia ja tegelikkus võivad sul vahest segamini minna ja sa kaotad praktilise meele. Sa tahad jagada oma tarkuse jumalikku valgust teistele, hoolimata sellest, kas nad seda tahavad või mitte.


Vot sedaviisi siis :)

Muide, homme hakkab juulikuu juba....

Kommentaare ei ole: