pühapäev, 3. veebruar 2008

Siit-sealt

Teen oma ülepikaajapostituse seekord siit Pärnust ja üsna hilisel õhtutunnil.. mõtlesin küll oodata uue nädala alguseni, aga siis ju tööpäevad ja jääbki äkki postitus tulemata.

Olen vahepeal Tartust eemal olnud ja päris hea oli. Homme naasen sinna taas pikemaks ajaks vana rütmi juurde tagasi. Sellest, mis vahepeal oli, nüüd..

Nädal tagasi laupäeval vedasin oma kimpsud-kompsud bussi ja sõitsin peale kreisit tööpäeva Pärnusse.. jah, see tööpäev oli kreisi, sest mitu tunnikest meie programm ei töötanud ja kõik töö tuli teha käsitsi ainult pea ja kalkulaatori abil.. ning lisaks veel üksinda, sest teised tellerid võitlesid vapralt muid tegemisi tehes. Siiski, siiski, lõpp hea, kõik hea.

Bussipileti hind on vahepeal jälle tõusnud (eks ma ei olnud väga ammu bussiga sõitnud ka, mugavaks muutunud :))

Pühapäeval sõitsime Pärnust Tallinnasse ja minu puhkus võis alata..
Taaskord ei õnnestunud näha kõiki, keda näha oleks tahtnud.. kurjam, see aeg läheb alati seal nii kiiresti. Vähemasti sain Annikesega taas mõnsatada ja suure aja sisustasime ära Liinuskaga.
Mis veel? Muidugi, muidugi, ei unustanud ma pealinnas oma viimase aja meelistegevust :) ja seetõttu külastasin ühte fatburningu trenni ning veetsin poolteist tundi isegi jõusaalis. Selle tagajärg annab tänasenigi tunda :D Ei tea, kas oli sel päeval infrapunasaun see või miski muu, kuid õhtuks oli minust välja pigistatud viimnegi jaks.. ei mäletagi, millal ma viimati nii suurt väsimust tundsin. Aga ega mul lastud seda väsimust kaua kannatada, kolmas korrus ootas ja seal läks jälle hiliste õhtutundideni. Hea on näha, et oleme küll kõik vanemaks saanud, kuid sellegi poolest on kõik endised vahvad nummikud. Nende kohta, keda näha ei õnnestunud, sai kuulda nendelt, kellega koos sai jutustatud.. ja hea, et siiani on kõigil ikka hästi või enam-vähem :)

Jäin selle nädalaga seal Tallinnas rahule, oleks võinud veel üks nädalake olla, siis ehk saanuks rohkem korda saata..
Nagu juba mainisin, homme ootab Tartu ja esmaspäev on valmis tööpäevaga lajatama.. ausalt, üldse veel ei tahaks :) Just hakkasin harjuma...

Ahjaa.. Vändras jõudsin ka selle aja sees korraks käia, oma tupskini sülle võtta, temaga jutustada, vanaema-vanaisaga vestelda, tupskinile vaprusemusi anda ja jälle ära sõita. Elu on selline.

Jälle üks tegin-seda-ja-teist-postitus, aga seekord pidigi see seda olema.. tean, et kaks suomi elanikku ootasid seda ilmselt juba kaua :)

Tervitusi neile, keda kaua näinud ei ole ja neilegi, keda alles nägime. Alati on ju hea jälle näha ja taas näha ja üle pika aja näha. Oeh.. ja veebruar on juba käes, kes veel märganud ei ole. Aeg lendab...

Kommentaare ei ole: